Persbericht i-Finish op UitvaartVakbeurs

Winnaar Funeral Award presenteert op vakbeurs uniek nieuw concept

i-Finish van Digitale Nazorg ontzorgt nabestaanden volledig in afhandeling digitale erfenis. 

Digitale Nazorg is specialist in het ondersteunen van nabestaanden bij de afhandeling van digitale erfenissen. In 2015 wonnen zij hiervoor zelfs de International Funeral Award. Dit najaar lanceert Digitale Nazorg op de internationale uitvaartvakbeurs VTU haar nieuwste, unieke dienst: i-Finish. Met dit innovatieve concept hopen zij het voor nabestaanden makkelijker te maken de administratieve en digitale erfenis af te wikkelen. Geïnteresseerden kunnen via Digitale Nazorg gratis toegang krijgen tot de beurs, die van 28 t/m 30 september plaatsvindt in Gorinchem.

i-Finish; meer dan alleen opzeggen

Tegenwoordig laat iedereen, naast een papieren, ook een digitale erfenis na.

De nabestaande die geconfronteerd wordt met de administratieve afhandeling krijgt nogal wat op zijn bord: van het opzeggen van abonnementen en online-diensten tot het opheffen van social media en andere accounts. i-Finish neemt deze nazorg over en zo zijn de nabestaanden van een hoop geregel verlost. Steeds meer grote bedrijven (denk bijvoorbeeld aan telefonie, postorders en media) sluiten zich aan bij i-Finish, omdat ook zij de grote toegevoegde waarde zien; zowel voor zichzelf (actuele database etc.) als de nabestaanden (onnodige aanmaningen etc.). I-Finish is niet alleen efficiënt, het stelt ook waardevolle data veilig en bespaart vooral ook een hoop emotionele nasleep, onnodige kosten en pijnlijke herinneringen. En dat is precies waarvoor het is bedoeld.

Kom naar de VTU uitvaartvakbeurs, via Digitale Nazorg gratis met entree

Benieuwd naar i-Finish of interesse in de uitvaartbranche in het algemeen? Kom dan 28 t/m 30 september 2016 naar de VTU vakbeurs. Dit jaar wordt die gehouden in de evenementenhal te Gorinchem, direct gelegen naast de A15 (Franklinweg 2). Neem voor gratis toegang tot deze beurs contact op met Digitale Nazorg.

De drijfveren van het award-winnende Digitale Nazorg

Het afwikkelen van een digitale erfenis kan een ingewikkeld en emotioneel proces zijn, waarbij nabestaanden nogal eens behoefte hebben aan professionele hulp. Vanuit die behoefte is Digitale Nazorg ontstaan. De ondersteuning die Digitale Nazorg biedt is zeer divers, variërend van het veiligstellen, digitaliseren of herstellen van waardevolle data tot toegang verschaffen tot digitale accounts en opzeggen van lopende abonnementen en/of contracten. In 2015 wonnen zij voor hun unieke manier van werken de International Funeral Award in de categorie Dienstverlening. Om het nabestaanden nog makkelijker te maken ontwikkelden zij i-Finish.

Meer over Digitale Nazorg lezen? Bezoek dan de website: www.digitalenazorg.nl

Share with friends