Over ons

Wat is Digitale Nazorg?

Met ervaring in de forensische, digitale opsporing maar ook bekend met alle facetten van het overlijden, biedt Digitale Nazorg sinds 2013 innovatieve en technische oplossingen voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van persoonlijke, belangrijke en dierbare data.

Je kunt namelijk altijd te maken krijgen met een ongeluk, ramp of zelfs een overlijden waardoor je niet meer over dierbare gegevens kunt beschikken. Denk aan een technisch mankement door een val, bij kortsluiting maar ook bij waterschade.
En is er sprake van een overlijden, dan wil je bijvoorbeeld wel kunnen beschikken over die mooie herinneringen op een computer van een dierbare maar is het wachtwoord onbekend. Misschien heb je de gegevens nodig van een mobiele telefoon van de overledene of zou je de voicemail daarvan willen hebben maar weet je de toestelcode niet.

Het team van Digitale Nazorg bestaat uit high-tech specialisten op het gebied van audio/video, telecommunicatie, internet, social media en datarecovery.

Is er (ook) sprake van een papieren administratie? Wil je vooraf zaken graag inzichtelijk hebben of ben je gewoon op zoek bent naar ondersteuning bij een overlijden? Wij brengen je graag in contact met onze ICR gecertificeerd nalatenschapscoach.

Onze diensten