Jouw stem nodig voor de Yarden Afscheidsprijs 2017

Jouw stem nodig voor de Yarden Afscheidsprijs 2017

afscheidsprijs

Ik heb JOUW stem nodig voor de publieksprijs van de Yarden Afscheidsprijs 2017!

En het liefst ook die van je vrienden, collega’s, familie, kennissen, sportvereniging, enz. Stemmen kan hier: www.afscheidsprijs.nl/digitale-nazorg. Klik vervolgens op het oranje, opgestoken duimpje rechts bovenin en geef je mailadres. Je krijgt dan een mailtje wat je moet bevestigen en klaar! (niet meteen een bevestigingsmail gekregen? Kijk dan ook even in je spambox).

Je kunt helaas maar 1x stemmen per mailadres dus als je nog goede (rechtmatige!) suggesties hebt om meer mensen te bereiken, kom maar op! De eerste die mij aan minimaal 200 unieke stemmen kan helpen, kom ik persoonlijk bedanken en wil ik graag 1 van onze diensten naar keuze gratis aanbieden. Deel jij dit bericht om ons aan voldoende stemmen te helpen? Namens het hele team van Digitale Nazorg: alvast bedankt!

Share with friends